Tuesday, November 12, 2019

Panel Çit Neden Önemli


Antalya çit ürünleri dekora, sınırları ve alanları belirleyici, güvenliği sağlayan özel bir tel sistemidir. Dekor görünümü ile hem güzellik verecek bu çitleri hem de her yerde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Simetrik yapısı sayesinde, birçok olumsuz hava olaylarına karşı dayanıklıdır. Basit kullanımlı ve montajlı olan panel çit ürünleri, birçok konuda önem taşıdığı için kullanımı önemlidir. Tercih sebebi kurulumunun basitliği, sağlam olması ve en güzeli de güzel görünümüdür. Çitlerin kaplaması galvaniz üzeri çeşitli statik boyalar ile yapılmaktadır. Panel çit yapmasında kullanılan kaplama ise elektro galvaniz üzerine yapılan özel statik boya türüdür.

Neden Tercih Etmeliyim?
Alacak kişi kendisine göre tüm renklerde ve tasarımlar istediği gibi üretimi sipariş verebilir. Çift telli çit ürünleri genelde yüksekliği 50 ile 200 cm arasındadır. Montajında paslanmaz metal klips kullanıldığı için olumsuz hava koşullarında paslanmamaktadır. Tel çit fiyatları da buna göre değişmektedir.

Neden talep gördüğü konusundan merak edenler, güvenlik konusunu iyi bilmelidirler. En çok tercih sebebi panel çit fiyatları kaliteye göre çok daha uygun olmasından dolayıdır. Klips sayısı, panel çitlerin yüksekliğine göre değişmektedir. Misal, 1 metre uzunluktaki panel çit üzerinde 2 adet klips kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra 1 metre 20cm ile 1 metre 50cm arasındaki çitlerde ise 3 tane, 2 metre yükseklikteki çitte ise 4 tane klips kullanılmaktadır.

No comments:

Post a Comment