Wednesday, September 8, 2021

Muhasebe Ofisi



Çekmeköy muhasebeci ve mali müşavirlik 3568 Sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Kanunu içinde muhasebe ve danışmanlık hizmetleri veren uzman bir kuruluştur.

Bugünden geçmişe baktığımız zaman bu alanda işin üstesinden gelecek bir bilgi birikimimiz ve uzman personellerimizle gelecekteki sorunları sırtlayacağımız düzeydir. Bu yapabilecek olanların ise, kendi alanlarında bağımsız ve uzman olmaları gerekmektedir.

Bu alanda söz sahibi olan firmaların dikkatini çekmiş olan Çekmeköy muhasebe bürosu her zaman müşterilerine geniş bir hizmet sunarak en büyük firmalarından biri olmayı müşterileri sayesinde başarmıştır. Her zaman olumsuz sorunların çözümünde, bilgi birikimlerimiz ve engin tecrübelerimiz sayesinde danışmanlık ve KDV iade ve muhasebe konularinda vazgeçilmez müşterilerimizin bir unsuru olmaktadır. Çalışmalarımızı alanın uzman, tarafsız, işini hatasız, verimli, dürüst ve en kısa zamanda ihtiyaçların karşılanması amacıyla hizmet vermek kurumumuzun temelinde yatan amaçtır.

Müşterilerimizin mali mevzuat konusunda akıllarına gelebilecek her türlü sorularını yanıtlamak için Çekmeköy mali müşavir olarak kapsamlı çalışmalar yaparak danışmanlık hizmeti veriyoruz.
Çeşitli ve her alandaki hizmetlerimizi detaylı bir şekilde incelemek için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz.

Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?
7 gün 24 saat boyunca her türlü sorunuz için veya bilgi almak için sayfamızda bulunan telefon numaralarından veya mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment