Sunday, April 14, 2019

Aydın Klinik Pilates


Geniş hizmet kapasitesi ile faaliyetlerini sürdürme ekli olan sağlık yaşam merkezi gerçekleştirilecek olan uygulamalarda özellikle hastaların şikayetlerine göre en uygun yöntemleri belirlemektedir.
Uzman fizyoterapist gözetiminde gerçekleştirilecek olan Aydın pilates çalışmaları özellikle vücudunuzda oluşan ağrılardan kurtulmanıza yardımcı olmaktadır. Daha esnek bir vücuda sahip olmak isteyenler için uygulanacak olan farklı tekniklerin kullanımı ile gerçekleştirilecek olan seanslar sonrasında kaslarınızın rahatlaması ve güçlenmesi sağlanmaktadır. Hastalarda oluşan ağrıların boyutlarına göre belirlenecek olan Aydın manuel terapi uygulama teknikleri sırt, bel ya da karın ağrılarından kurtulmanıza yardımcı olmaktadırlar. Geliştirilen tekniklerin kullanımı ile aydın reformer pilates uygulamaları yapılmaktadır. Yapılacak görüşmeler sırasında belirtmiş olduğunuz sıkıntılara göre en uygun pilates seçeneği belirlenmektedir.

Aydın Pilates Uygulamaları
Tasarılarından kurtulmak isteyenler için Aydın klinik pilates özellikle tedavi konusunda etkili olmaktadır. Gün boyu devam eden hareketsiz yaşam sebebiyle hayatınızı olumsuz şekilde etkileyebilecek durumlar söz konusu olmaktadır. Bu süreci rahatlatmak isteyenler için Aydın fizyorm gerçekleştirmiş olduğu tedavi seçenekleri ile talepleri karşılamaktadır. Stresten uzak rahatlamak isteyenler için aydın yoga uygulamaları yapılmaktadır. Geniş hizmet kapasitesi ile faaliyetlerini sürdürmekte olan Merkez yapacağınız talepleri karşılayarak en iyi şekilde hizmet almanızı sağlamaktadır. Fizyoterapist gözetiminde gerçekleştirilecek olan seanslar için fizyoform özellikle müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde hizmet vermektedir. Yapılacak olan kontrollerin ardından Zafer Aksungur gözetiminde hastaların ihtiyaçlarına uygun şekilde uygulama yapılmaktadır.

No comments:

Post a Comment