Saturday, April 6, 2019

Pataşu Çeşitleri


Özel olarak hazırlanmış olan Şu hamuru ile birbirinden farklı lezzetleri farklı şekillerde sunumu yapılmaktadır.
İlk olarak 16. yüzyılda Fransa da hazırlanmış olan pate a choux aynı zamanda pastacılığın önemli tatlarından biri haline gelmiştir. Birbirinden farklı boyutlarda hazırlanmış olan yuvarlak hamurun pişirilerek içerisine meyve jölesi doldurulmasıyla hazırlanmış olan sunumu günümüzde farklı şekillerde yorumlanmasıdır. Farklı lezzetler ile birlikte hazırlanması sayesinde pataşu tatlı severlerin tercihi olmaktadır. Profesyonel şekilde gerçekleştirilen üretim sayesinde hazırlanmış olan hamurun kullanılacak malzemeler ile damak sevgimize hitap edecek şekilde sunulması sağlanmaktadır. Lezzetli ve kaliteli tercih yapmak isteyenler için Ankara tatlıcı olarak hizmet verilmektedir.

Özel Pataşu Çeşitleri
Birbirinden farklı malzemelerle hazırlanmış olan çeşitler sayesinde her damak zevkine hitap edecek şekilde tercih yapılması sağlanmaktadır. Özel olarak hazırlanmış olan hamuruyla servis edilmekte olan tatlılarda kullanılacak olan malzemeler farklı çeşitlerin oluşturulmasını sağlamaktadır. Tatlı severler için profiterol Ankara siparişleri ile kısa süre içerisinde seçmiş olduğunuz ürün üzerinden tercih yapmanızı sağlamaktadır. Online olarak gerçekleştirilecek olan siparişler doğrultusunda hazırlanacak olan tatlılar kısa süre içerisinde teslim edilmektedir. Toplu olarak tatlı siparişi Ankara genelinde verilmektedir. Farklı çeşitleri incelemek ve değerlendirmek isteyenler site üzerinden yapacakları incelemeler dahilinde sade, klasik, bal kaymak, elmalı, muzlu, balkabaklı, incirli, ayva reçelli, kestaneli gibi farklı çeşitleri karşılaştırarak damak zevklerine hitap edecek seçenekleri belirleyebilirler.

No comments:

Post a Comment